HUN | ENG
katinka logo
kulcsszavak:

A papírmetszetről


A papírmetszés technikájával 2008-ban ismerkedtem meg egy nyári képzőművészeti tábor keretén belül, ahol először csak fekete-fehér képeken gyakorolva sajátítottam a tökéletes rajzolás és metszés technikáját. Mindezek arra inspiráltak engem, hogy az új ötleteimet egy teljesen más formába öntve valósítsam meg.

Későbbi képeimen is jól látszik, hogy a kezdetben bizonytalan formáim, mára egy határozottabb és nagy precizitással kidolgozott, különféle színű papírok és más anyagok felhasználásával (csipkék, tollak, csillám-ragasztók, kristályok) gazdagabbá tettem a kompozíciókat.

Képeimen az „örök nő” minden formában jelen van. Nőalakjaim megtestesítik az élő, valamint az álomszerű - idealizált nőket, akik minden szépségükkel, kecsességükkel, bájukkal együtt hol szomorúan, fájdalomtól magukba zárkózva, vágyakozva, erotikától fűtve, táncos lányként, szerény, visszafogott vagy épp céltudatos, határozott nőként tekintenek a nézőre.
 
A papírmetszetek ára a felhasznált alapanyagok mennyiségétől, méretétől, a képek elkészítéséhez szükséges időtől és a papírmetszet díszítettségétől függően általában 30.000 Ft-tól kezdődnek!


Vásárolni közvetlenül a művésztől lehet!

Információért, rendeléséért vagy az árlistáért kérem az alábbi címre írjon :

katinka.mozes@gmail.com